Afholdte koncerter 2012-13

Afholdte koncerter 2012-13

I sæsonen afviklede Klassisk i Christiansfeld følgende koncerter:
Koncert: Kim Sjøgren and his Little Mermaid Quartet

Torsdag den 21. februar 2013 kl. 19.30 i Brødremenighedens Kirkesal

The Little Mermaid Quartet består foruden Kim Sjøgren af 3 unge lovende kvindelige musikere. Kvarteten blev dannet i foråret 1997 af Kim Sjøgren og har efterfølgende markeret sig som en af landets mest efterspurgte kvartetter. Repertoiret spænder fra de store klassiske værker til populære hits og evergreens, over folkemusik, pop og jazz.

Ved koncerten i Christiansfeld vil fokus være på en levende formidling af den klassiske musik.
_________________________________________________________________________

 

Kammermusikkoncert med MGKSYD Sinfonietta

Søndag d. 21. april kl. 15.00 i Brødremenighedens Kirkesal 

MGK SinfoniettaEn Sinfonietta en et symfoniorkester i miniformat; et medlem fra hver instrumentgruppe. Denne besætning rummer uudtømmelige muligheder for at spille orkestral musik.

Ved etableringen af MGK-Syd, der rummer MGK-centre i. Esbjerg, Haderslev, Sønderborg og hovedesædet i Kolding, er det blevet muligt i den klassiske afdeling at skabe netop sådant ensembler. De unge musikere spiller under ledelse af Anne Cathrine Kielland Lund og præsenterer ved koncerten både klassiske værker af bl.a. Beethoven og Vivaldi, men uropfører også et nyt værk af komponisten Peter Wallin, skrevet specielt til ensemblet. Varighed: Ca. 75 min. Der spilles bl.a. værker af Beethoven, Vivaldi og Peter Wallin. Arrangør: Klassisk i Christiansfeld