Kommende koncerter:

__________________________________________

 Onsdag, den 28. sept. kl. 19.00:

Iversens Quartet
Søstrehusets Korsal, Nørregade 14
Christiansfeld
Entré: 150 kr., 100 kr. for medlemmer.

iversen-quartet

Iversens Quartet opstod for ca. 20 år siden, da et orkester skulle strikkes sammen til en koncert. Vi havde kendskab til hinanden i forvejen, men havde ikke dyrket sammenspillet som kvartet. Det blev begyndelsen til mange gode stunder i musikkens fællesskab. Vi har alle fire dyrket folkemusikken, men vi fandt også ret hurtigt ud af, at vores forskellige baggrunde i folke-, klassisk-, rytmisk- og underholdningsmusikken sammen med den instrumentale besætning gav os mange muligheder, som egentlig udfordrede os i at vælge ud i alt den gode musik, man så kan kaste sig over.

Vores repertoire består derfor ganske simpelt af den musik, vi mærker lysten til at spille! At vi så også holder af hinandens selskab er jo nok ingen hindring for velbefindende.

Sådan at have det godt med musikken og selskabet er nok smitsomt, for mange mennesker har gennem årene haft lyst til at høre på os i mange sammenhænge; baller, fødselsdage, bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, kirkekoncerter, sang- og musikaftner osv. Vi har såmænd også haft fornøjelsen af at blive udsendt i fjernsynet på DR2 i en optagelse af ‘Dansens Magi’ opført i Musikhuset i Esbjerg i juli 2000. Senere kom så også vores CD, ”Iversens Quartet”.

Når vi nu skal spille i Christiansfeld, så glæder vi os da helt specielt fordi akustikken i korsalen i Søstrehuset giver os musikere så meget, og så er der endnu mere at dele med et musiknydende publikum. Og til denne koncert skal vi alle nyde hinandens selskab i både fællessang og musik.

Besætning: harmonika og klaver – Bent Melvej, kontrabas – Benny Simmelsgaard, violin – Søren Iversen

Koncerten gennemføres in memoriam Per Lilholt som den sidste koncert med Iversens Quartet.”

________________________________________________________________

Søndag, den 20. november kl. 20.00
Mo Yi og Gert von Bülow

Søstrehusets Korsal, Nørregade 14
Christiansfeld
Entré: 200 kr. 150 kr. for medlemmer.

MoYi hejMo Yi er 1. violinist i Randers Kammerorkester og har en koncertvirksomhed som solist og kammermusiker i Europa, Ukraine, Rusland og Kina.
Siden 2004 har Mo Yi været professor i violin ved ”Universität der Künste Berlin.”

_________________________________________________________________

Tirsdag, den 6. december kl. 19.00:
Julekoncert med Koldingkoret
Søstrehusets Korsal, Nørregade 14
Christiansfeld
Entré: 100 kr., 50 kr. for medlemmer.

KoldingKoret-farveKoldingkoret er et blandet kor, som består af cirka 30 sangere, fordelt i de 4 stemmegrupper – sopran, alt, tenor og bas. Dirigent: Organist Tommy Bülow.

_________________________________________________________________