Kommende koncerter

Onsdag den 27.november 2019 – kl. 20.00
Brødremenighedens Kirkesal (anden arrangør)
Billetter: Voksne: 150 kr. Børn/studerende: 100 kr
(forsalg via korets hjemmeside vocalline.dk)

VOCAL LINE – julekoncert med vinderkoret fra Eurovision Choir contest 2019

Vocal Line formår som få andre at forene himmelstræbende, nordiske klange med personlighed og inderlighed. Dette kombineret med korets velklingende, detaljerede og til stadighed eksperimenterende arrangementer får Vocal Line til gang på gang at fange og berøre sit publikum – ikke mindst takket være sangernes individuelle indlevelse og musikalitet, som på karakteristisk vis går op i en højere og særligt sammensmeltet enhed.
Gennem Vocal Lines 28-årige levetid har koret opnået stor anerkendelse i hele Europa og store dele af den øvrige verden, og koret kan desuden bryste sig af at have vundet en række, store internationale priser. i 2010 havde koret æren af at optræde side om side med den verdensberømte vokalekvilibrist Bobby McFerrin. Først i Jazz at Lincoln Center i New York, siden hen i Musikhuset under Aarhus Vocal Festival. I 2014 sang de med The Rolling Stones på Roskilde Festivalens Orange Scene, og i 2015 gav de en TV-transmitteret koncert for foden af Cristo Redentor i Rio de Janeiro, der nåede ud til 180 millioner seere.
​Vocal lines 25 års jubilæum blev markeret i januar 2016 med en fuldstændigt udsolgt koncert i Aarhus Musikhus’ Symfoniske Sal. Her blev koret suppleret af solister som Julie Maria, Steffen Brandt og Mads Langer og et kæmpe kor bestående af 70 nuværende og tidligere Vocal Line-sangere.
Vocal Line vandt i august 2019 Eurovision Choir i et meget intenst TV transmitteret liveshow fra Partille Arena i Gøteborg foran ni andre kor fra hele Europa.

 – ingen lyder helt som Vocal Line!

____________________________________________________________________

Lørdag den 14. december 2019 – kl. 15:30
Brødremenighedens kirkesal – 
Billetter á kr. 150,- købes her: https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/83945

Haderslev Drengekor, BaroqueAros og solister

Händels Messias

https://www.haderslevdrengekor.dk/

http://www.baroquearos.dk/ensemblet