Kommende koncerter:

 

________________________________________________________________
Torsdag, den 4. maj. Kl. 16.00
Brødremenighedens kirkesal.

KOUSY

Kousy i kirken (1)

– Kolding Musikskoles symfoniorkester. Et af Kolding Musikskoles flagskibe og overbygningen på strygerskolen med 50 musikskoleelever.
Dirigent Troels Lund Nielsen.

Entré: Gratis.
_________________________________________________________________
Søndag, den 21. maj. Kl. 16.00
Tyrstrup kirke

Franske fornemmelser

Franske fornemmelser

 

 

 

 

 

 

 

 
Vincentgruppe Lucas,
Maja Bramsen Blenner og Berit Juul Rasmussen

 

 

VINCENT LUCAS, fLøjte:
Som 14-årig kom den unge franskmand Vincent Lucas ind på konservatoriet i Paris (CNSMDP).  I en alder af 17 vandt han Prags Internationale Radio Konkurrence (Concetino Praga).
Efter at have tilbragt fem år på Toulouse Capitol Orchestra var han seks år i et af  de mest prestigefyldte orkestre i verden, Berlin Philharmonic. Siden 1994 har han været første fløjte og solist ved “Orchestre de Paris”. Ud over sin karriere, som primært er baseret på at være orkestermusiker, omfatter hans undervisning mange masterclasses både i Frankrig og i udlandet. Han har været professor ved Paris Conservatoire (CNSMDP) siden 1995 og blev nomineret til hovedprofessor ved Conservatoire National de Région de Paris (CNR) i 1999.
Vincent Lucas er meget værdsat for sine kammermusik-aktiviteter med mange prestigefyldte musikere som Christoph Eschenbach, Marie-Pierre Langlamet, Christian Ivaldi, Eric Le Sage, Paul Meyer Michel Beroff, Brigitte Engerer, Xavier Philipps, Svtelin Roussev, Radek Baborák. Vincent Lucas er en del af Paris Wind Trio (Trio à Vent de Paris). Med Indésens Records, har han indspillet Dutilleux Sonatine og fortolkninger af franske værker med pianisten Emmanuel Strosser.

MAJA BRAMSEN BLENNER, fLøjte:
Maja Bramsen Blenner aflagde diplomeksamen på Det Fynske Musikkonservatorium i 2007 og debuterede også herfra i 2009 ved Rune Most.
Sideløbende med studiet i Odense begyndte Maja i 2004 at få undervisning hos Vincent Lucas i Paris, hvilket også resulterede i nogle studieophold. Det professionelle forhold er fortsat efter Majas debut og hun er stadig jævnligt i Paris. Maja har spillet koncerter i både ind- og udland, bl.a. i Tyskland, Italien, Frankrig, Spanien og hun har spillet med Danish Youth Symphony Orchestra i Sydney.
Maja spiller i dag med forskellige ensembler som bl.a. Trio Kamma (fløjte, fagot og klaver), Den Dansk/Franske Trio (to fløjter og klaver) og en fløjte- og guitarduo med guitaristen Thomas Poulsen. Maja har assisteret i Odense Symfoniorkester og har også haft fornøjelsen af at være med til Opera på Engen. Maja trådte sine musikalske barnesko i Haderslev Musikskole, hvor hun i dag selv underviser. Hun fik i 2001, som den første, tildelt Haderslevs Musikpris.

BERIT JUUL RASMUSSEN, kLaver:
Berit juul Rasmussen aflagde sin diplomeksamen som musikerperformer ved Det Fynske Musikkonservatorium i 1999, hvor Rodolfo Llambias og Rosalind Bevan var hendes lærere. I løbet af sin studietid tilbragte hun to studieår i Helsinki som udvekslingsstudent ved Sibelius Akademiet, og efter endt diplomeksamen var hun et år i Rom, hvor hun studerede hos Mirta Herrera.
Hun har desuden deltaget i masterclasses med bl.a. Jiri Hlinka, Stephen Kovacevich og Paul Trein. Berit har flere gange optrådt som solist, bl.a. som ”Ungt Navn” med Odense Symfoniorkester i 1999 og til Sønderjyllands Symfoniorkesters komponist-workshop i 2001. Desuden har hun været solist med Hamlet Strygeorkester i Odense og Nova Amadeus Orchestra i Rom.
Berit spillede i august 2000 en solokoncert på Gråsten Slot under overværelse af Hendes Majestæt Dronning Ingrid, og med sit faste ensemble Embla har hun givet koncerter i Rom, Tyskland og på Færøerne. Hun er desuden aktiv kammermusiker ved Odense Symfoniorkesters Pro Musica koncerter. Berit har desuden studeret i solistklassen ved Det Fynske Musikkonservatorium, hvor hun havde debutkoncert i november 2002 på konservatoriet i Odense og i Rundetårn i København

Entré: 150 kr., 100 kr. for medlemmer.
_________________________________________________________________
Tirsdag, den 15. august kl. 19.30
Søstrehusets korsal

Trio Sono

Julie Meile violin, Astrid Christensen bratsch, Karin Dalsgaard cello.

Entré: 100 kr., 75 kr. for medlemmer
_________________________________________________________________
Onsdag, den 20 september kl. 19.30
Søstrehusets korsal
.
Vesselil  – violin, bratsch og cello og sang
Vesselil
CLARA TESCH – violin/bratsch/vokal 
ELISABETH DICHMANN – violin/vokal
MAJA AARØE FREESE – cello/vokal

Vesselil er en dansk strygetrio med kontemporær folkemusik på programmet. Besætningen udgøres af violin, bratsch og cello, hvor endvidere sangen har en central rolle i musikken.De tre unge musikere vægter det personlige udtryk højt og sætter et unikt præg på den nordiske folkemusiktradition. De har gravet i mulden af den nordiske sangskat, ført den til nutiden og flettet den sammen med egne kompositioner og improvisatoriske elementer. I glimt høres tilmed strejf fra varmere himmelstrøg i deres intense og delikate samspil. Med stor kvalitetsbevidsthed udforsker trioen strygerinstrumenternes muligheder og sangstemmerne, som smelter sammen i livsbekræftende budskaber. Vesselil bevæger sig ofte i grænselandet mellem det glædessprudlende og det melankolske og formidler den dybde og styrke, som findes her.”
Tre talentfulde unge musikere der vægter det personlige udtryk højt og sætter et unikt præg på den nordiske folkemusiktradition.

Entré: 100 kr., 75 kr. for medlemmer.
_________________________________________________________________
Anjo i oktober. Uge 40 eller 41
Brødremenighedens kirke
Folkemusikere fra Anjo i Japan.  Dato ikke aftalt endnu.
Entre: gratis
_________________________________________________________________
LUTHER-SYNGESPIL i november (anden arrangør):
Torsdag d. 16. november kl. 19.30 –  Fjelstrup Kirke
Fredag d. 17. november kl. 19 –  Tyrstrup Kirke
Søndag d. 19. november kl 14 – Vejstrup Kirke
 
Syngespil om Luther og reformationen,
komponeret og udarbejdet af Krista Revsbech for “De syv sogne”.
Lokale sangsolister og musikere medvirker.
_________________________________________________________________