Afholdte koncerter efterår 2013

Afholdte koncerter efterår 2013

Torsdag den 24. oktober 2013 kl. 19.30 i Brødremenighedens Kirkesal

Modern Brass Quintet

Modern Brass Quintet

Modern Brass Quintet kalder sig for verdens største kvintet, for den består af seks musikere – Lars Birkelund Olsen på tuba, Inge Haaning, horn, Rolf Persson og Bo Fuglsang på trompet, Lea Nielsen på trækbasun og Bo Valbjørn på trommer.

Underholdene varieret messingprogram serveret med et glimt i øjet….

Entre: 100 kr. (medlemmer 75 kr.)

Billetter kan købes på www.koldingbilletten.dk/event/40374

——

Fredag den 22. november 2013 kl. 19.30 i Tyrstrup Kirke

Andreas Brantelid/Cello &                                  Peter Friis Johansson/klaver

Andreas Brandelid

Den 26-årige Andreas Brandelid er en af Skandinaviens dygtigste cellister og har allerede et internationalt ry. Han debuterede som 14-årig og har siden da spillet som solist sammen med alle større orkestre i Skandinavien – men han er også medlem af the Lincolm Centre Chamber Music Society I New York og spiller jævnligt koncerter “over there”.

Peter Friis Johansson (f.1983), flygel, har tilsvarende nået en særstilling blandt Skandinaviens yngre pianister. Han har gennemført omfattande turnéer, lavet et stort antal studieindspilninger og er ofte solist ved koncerter med Sveriges Radios Symfoniorkester.Ved siden af sin solistkarriere er Peter Friis Johannson en passioneret kammermusiker og har etableret samarbejde med flere andre musikere – i Christiansfeld får vi ham så at høre i sammenspil med cellisten Andreas Brantelid.